A peace of my Heart

welcome

Didžiausia vertybė, kurią žmogus gali įgyti, yra stebėjimas, ir jeigu tas retas reiškinys “gyvenimas” verčia jį stebėtis, tuo jis turi ir pasitenkinti. Daugiau niekas jums jau nieko negali duoti ir nereikia nieko daugiau ieškoti. Tai galutinė riba. (Alanas Watsas)

Atsiskyrę namai


Kai norisi gyventi toli toli nuo visko...

7 komentarai (-ų):

...VitDeko... rašė...

kaip butu smagu bent karta metuose trumpai pagyventi, taip atokiai :) o ypac man patiko paskutine nuotraukyte :)

Miele rašė...

Aga, ta paskutinė nuotrauka ir man labiausiai... Bet tokiam namelyje ilgai gyventi negalėčiau.. Išprotėčiau su savo mintim :D

Anonimiškas rašė...

o man patiko pati pirmoji - oj kaip noreciau atokiai nuo visu kalnuose ;]] stai ka reiskia but intraverte ;D

Neringa rašė...

Nuotraukos ir vaizdai tai fantastiški. Labai gražu. Bet numirčiau, jei reiktų gyventi taip atokiai nuo visų. Oi, miesto žmogus esu, ką jau padarysi. :)

Agnė rašė...

Noriu, noriu, noriu. Na, būsiu kukli: tiek jau to, pakentėsiu be salos. Tiks ir labai nuošalus vienkiemis. Tik kuo toliau nuo kitų kaimynų. Matyt čia taip veikia gyvenimas blokinėje dėžutėje. Bet galėčiau gyventi bet kurioje iš šitų vietų. Ir net be interneto, kad tik kas retkarčiais paštą atgabentų :D

Tosk rašė...

Su Velykom!!! Tu nuostabi forumo siela!!!

Kifus rašė...

Hi Miele! Wow, these houses are amazing! Not sure if I'd like to live in one all the time but they are great for when you want to get away from it all! And, if you are famous (which I'm not!) they are good places to hide from the paparazzi!

Thanks for leaving your lovely comment on my blog. Have a great weekend Miele!

Rašyti komentarą