A peace of my Heart

welcome

Didžiausia vertybė, kurią žmogus gali įgyti, yra stebėjimas, ir jeigu tas retas reiškinys “gyvenimas” verčia jį stebėtis, tuo jis turi ir pasitenkinti. Daugiau niekas jums jau nieko negali duoti ir nereikia nieko daugiau ieškoti. Tai galutinė riba. (Alanas Watsas)

Senesni gaminukai


Kadangi šiomis dienomis lanko keista nuotaika ir sunkiai sekasi ką gero nuveikti, nors darbų krūvos... Pasidalinsiu senesniais gaminukais:
 
  
  
 
 


8 komentarai (-ų):

...VitDeko... rašė...

nu dailumas sagiu tai beribu.. labai mielos ir tokios siltos :) spalvos taip primena silta vasara.. labai grazu :)

Miele rašė...

Dėkui, Sypseniki ;) Matyt mano pavasario ilgesys persiduoda į seges :D

Rasa rašė...

oooo puikios sages!!!!

Miele rašė...

Rasa, ačiū labai :)

Irma rašė...

kokie fainuoliški :)
ypač tas "saulėgraža" mane sudomino...bet beabejo panaudočiau skrebui :O, jep, nepagydoma aš :)

Miele rašė...

ačiū, Irma. :) smagu sulaukti komplimentų iš Tavęs šioj srity :) O skrebui nepanaudotum tikriausiai niekaip :)) Ji nėra maža ir pakankamai sunki ;)

Agnė rašė...

Kokia paskutinė graži :) Ten tikrai žmogučiai eina? Skrybėlėtos damos, traukiančios svajonių keliu... O pirmosios akmuo labai įdomus. Gal tik tie žydri karoliukai kiek per ryškus, dėmesį atitraukia, man gal labiau patiktų tamsiai mėlyni. Bet jau tos damos; grįžtu ir grįžtu prie jų... :)

Miele rašė...

Agne, ačiū :) Dėl tų damų.. Čia toks raštas, tikrai ne specialiai pieštos damos ;))) Bet aš irgi pamačiau jį ir iškart pamačiau tas damas su skrybėlaitėmis einančias rūke :))

Rašyti komentarą