A peace of my Heart

welcome

Didžiausia vertybė, kurią žmogus gali įgyti, yra stebėjimas, ir jeigu tas retas reiškinys “gyvenimas” verčia jį stebėtis, tuo jis turi ir pasitenkinti. Daugiau niekas jums jau nieko negali duoti ir nereikia nieko daugiau ieškoti. Tai galutinė riba. (Alanas Watsas)

2020 m. vizija - stiklinis namas


Net didžiausi modernizmo ir minimalizmo atstovai nesitikėjo, kad XXI a. bus įgyvendinta visiškai stiklinio namo idėja. Permatomos grindys, lubos, vidinės ir išorinės sienos - visas namas sukonstruotas iš stiklo.

Namas dekoruotas retro stiliaus ir moderniais baldais. Erdvės suskirstytos, nors iš pirmo žvilgsnio per stiklines sienas to nematyti. Namas apstatytas baldais (lovos, sofos, knygų lentynos), kurie stikliniame kontekste išryškėja kaip niekada anksčiau.
Šio įspūdingo kūrinio iš ypač skaidraus stiklo autorė - italų kompanija Santambrogio. Tai visai reali idėja, turint omenyje, kad jau sukurtas permatomas betonas, permatoma mediena ir struktūrinės įstiklinimo sistemos. Tik ar patys norėtumėte tokio namo? Tikriausiai jį statyti kur kas smagiau nei jame gyventi.

 
  

2 komentarai (-ų):

Neringa rašė...

Nea, nea, nea, ši idėja ne man... Čia man būtų košmaras...
Nors turintiems polinkį į ekshibicionizmą, tai gal ir nieko vietelė gyvenimui... Arba dar būtų galima apgyvendinti kokio BIG Brother tipo realybės šou pavadinimu "Aš neturiu nuo jūsų ko slėpti" dalyvius. :)

Anonimiškas rašė...

kas nori pazaisti slepyniu? ;]] ciur as ieskau ;D

Rašyti komentarą