A peace of my Heart

welcome

Didžiausia vertybė, kurią žmogus gali įgyti, yra stebėjimas, ir jeigu tas retas reiškinys “gyvenimas” verčia jį stebėtis, tuo jis turi ir pasitenkinti. Daugiau niekas jums jau nieko negali duoti ir nereikia nieko daugiau ieškoti. Tai galutinė riba. (Alanas Watsas)

Linksmos teorijos


Beklaidžiodama interneto platybėse, atradau linksmą puslapėlį - The Fun Theory ("Linksma teorija"). Grupelė žmonių atlieka įvairius paprastus bandymus, kuriais bando pakeisti žmonių elgesį į geresnę pusę.

Pianino laiptai - Video
Dažnai girdime, kad vietoj lifto ar eskavatoriaus pasirinkę laiptus, jausimės geriau ir bent tiek pasportuosime. O kaip dažnai iš tiesų taip darome? Na, kaip rodo video klipo pradžia, keletas žmonių taip pasirenka. Taigi buvo sugalvotas vienas iš variantų, kaip būtų galima pritraukti daugiau žmonių pasinaudoti laiptais. Ekspermentas pavyko - 66 % pasirinko laiptus :) Norėčiau ir aš pašokinėti ant tokių laiptų :)

Kaip privilioti žmones rūšiuoti šiukšles - Butelių žaidimas
Kaip privilioti žmones šiukšles mesti į šiukšlių dėžes - Giliausia šiukšliadėžė pasaulyje

2 komentarai (-ų):

Neringa rašė...

Sveikinu su "savuoju kampeliu"! Beje, ta fun theory tikrai labai smagi. Reiks pasidometi daugiau ja, aciu, kad uzrodei :)

Miele rašė...

Ačiū, Neringa, kad užsukai ;) Smagu sulaukti svečių jau pirmąją dieną :) Daug visokiausių linksmų puslapėlių užmačius esu. Ateity pasidalinsiu daugiau :)

Rašyti komentarą